Ge-WOONonderhoud.nl ’Repair Care’ gecertificeerd

Duurzaam houtherstel en -onderhoud

Marino Neuteboom van onderhoudsbedrijf Ge-WOONonderhoud.nl kreeg afgelopen week op de Goudse Markt, uit handen van Gert-Jan Nagel van Repair Care International zijn felbegeerde certificering tot ’Repair Care Systeem Professional’. Dit is de ’hoogste erkenning van individuele vakbekwaamheid’ van deze specialist in totaal oplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud.

Daar waar Repair Care International, als eerste ter wereld een totaalaanpak voor het onderhoud van totaalaanpak voor het onderhoud van geveltimmerwerk op basis van epoxy introduceerde, introduceert Neuteboom vervolgens dit systeem in Gouda en omgeving en is dus de enige die deze graad heeft behaald. Hiermee groeit hij door van specialist op gebied van het ’Verkoop Waardig’ maken van te koop staande woningen tot een specialist op het gebied van woningonderhoud.

Het duurzaam repareren van aangetast hout heeft vele voordelen. Voor het milieu, voor de kosten, de kwaliteit van de producten in combinatie met de dienstverlening en de doordachte samenwerking met de hele keten.

”Het resultaat bewijst zichzelf: reparaties met Epoxy producten gaan minstens tien jaar mee. Die garantie wordt dan ook zwart op wit gegeven. Als enige in de markt! Waarbij het eindresultaat zo goed als nieuw is én blijft! En dat tegen lagere kosten en met minder overlast dan bij vervanging”, aldus Neutenboom.
Marino Neuteboom van onderhoudsbedrijf Ge-WOONonderhoud.nl kreeg afgelopen week op de Goudse Markt, Marino Neuteboom van onderhoudsbedrijf Ge-WOONonderhoud.nl kreeg afgelopen week op de Goudse Markt,
Het stond zelfs in de krant! Het stond zelfs in de krant!
Repair-care.nl Repair-care.nl